Gość Tomek Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ostatnio w wyniku intensywnych ćwiczeń przeciążyłem odcinek lędźwiowy kręgosłupa, konsultowałem to z ortopedą, który przepisał rehabilitacje (ćwiczenia korekcyjne, krioterapie). Od czasu do czasu pojawiają się u mnie bóle jąder, szczególnie lewego, ma to miejsce właśnie od momentu gdy przeciążyłem kręgosłup. Czy jest się czym przejmować, czy bóle ustąpią gdy wyleczę kręgosłup? Może nie ma związku między przeciążeniem kręgosłupa a bólem jąder?? Ból nie jest nieustanny, wraca co jakiś czas (godzine- dwie), jest to rodzaj promieniującego bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ból promienijący do jądra może mieć podłoże związane z patologią kręgosłupa. Jeśli jednak mimo leczenia kręgosłupa nie ustąpi radzę w tej sparwie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi