Gość Zofia Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 W ubieglym roku mialam wykonane trzecia kolonoskopie, w ktorej stwierdzono polip jelita grubego ( 91.379-esica - Colitis chronica non activa non specyfica) czy moge wiedziec co to znaczy? natomiast chcialam jeszcze zapytac o leki na bol jelit gdyz nastepna kolonoskopie mam w pazdzierniku a w obecnej chwili mam mocne bole jelit i zaparcia a moj lekarz nic mi nie przypisal czy sa takie leki i jak mozna je dostac lub do kogo sie udac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Rozpoznanie brzmi przewlekłe nieaktywne niespecyficzne zapalenie śluzówki jelita grubego. O rodzaju i sposobie podawania leków musi zadecydować lekarz prowadzący. Proszę nie używać leków na własna rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi