Gość bzbucki@o2.pl Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Operowany kłębczak 3 dni temu miał 6 cm, mam jeszcze drugiego 2 cm. W razie pytań zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 U mnie zdiagnozowano kłębczaka ucha srodkowego. Za miesiąc mam operację w Poznaniu. Nie słyszę na to ucho i ciagle czuję to pulsowanie oraz rozpieranie i kłucie. Denerwuje się bo zaczyna cos mi się dziać w drugim uchu. Czy to juz nerwowe czy faktycznie może byc w drugim ? Chociaz 2 tygodnie temu wyszlam ze szpitala , robili Tk i Rezonans to by chyba zauwazyli. A jak ty się czujesz po operacji ? Kto ciebie operowal ? I kiedy druga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi