Gość Kasia 7 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam. Od paru miesięcy odczuwam ból brzucha z prawej strony w nadbrzuszu,promieniują do pleców, najbardziej do prawej łopatki. Robiłam morfologie i ob cały czas 41. Parę dni temu miałam usg j.brzusznej i okazało się, że mam kamień w woreczku żółciowym o wielkości 23/19mm. Czy powinnam iść na zabieg? Czy podwyższone ob ma z tym związek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Judit Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 proszę poczytać o Jerzym Ziębie oraz o doktorze Czerniaku. Oni pozbywają się kamieni bezoperacyjnie. Oczywiście nie we wszystkich przypadkach. Ale warto spróbować przed operacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi