Gość Damian Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 6 tygodni temu przeszedłem operacje usunięcia wodniaka jądra. Zgodnie z zaleceniami, nie wykonywałem żadnego wysiłku fizycznego przez 4 tygodnie oraz przez tydzień nosiłem obcisłą bieliznę. Obecnie nie odczuwam żadnego bólu, jądro wróciło do dawnego rozmiaru. Wcześniej nie zwracałem uwagi na to, dlatego nie wiem jak było zaraz po zabiegu. Jądro jest przyczepione do moszny dokładnie w miejscu zszycia moszny. Pytanie brzmi, czy jest to normalne, czy taki efekt był oczekiwany? Dodam tylko, że użyto szwów rozpuszczalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yogi Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 zrosło się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Tak, skóra moszny na długości szwu zrosła się z jądrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pomocnyadi@o2.pl Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Mam tak samo w mirjscach gdzie rozcinalem moszne. Jadra sie poprzyklejaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hub Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 A zostały wam tak, czy się odkleiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi