Gość kaja Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam, proszę mi powiedzieć o czym mogą świadczyc takie objawy,: nagły ból całego brzucha przez kilka godzin,nastepnie ustąpiło po czym znowu złapały boleści z prawej strony pod żebrami,nudności,nie ma wymiotów,temperatura 37 st,strasznie boli przy poruszaniu,zmienianiu pozycji,kichaniu,kaszlu i glębszym oddechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Może to być ból związany z błędem dietetycznym. Najlepiej zgłosić się do lekarz, który dzięki badaniu będzie mógł powiedzieć coś więcej o przyczynie dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gonia Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Witam. Boli mnie od dwóch dni całe pod brzusze jak siadam czuje ból,momentami także boli z lewej i prawej strony na wysokości pępka i jakby lewa nerka..co to może być?zaznacze mam 36lat,pracę siedzącą w zakładzie krawieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Trudno odpowiedzieć na to pytanie konkretnie bez bezpośredniego badania. Takie dolegliwości mogą być związane z patologią w zakresie narządu rodnego (np. zapalenie przydatków), układu moczowego (np. kamica), kręgosłupa (np. zwyrodnienie, dyskopatia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi