Gość Katarzyna Kabzińska Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Chciałam zapytać czy można opalać się i pływać po operacji tarczycy, a także czy można dźwigać przedmioty codziennego użytku np: krzesło, czajnik itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Oczywiście takie czynności można wykonywać bez problemu łącznie z pływaniem. Radziłbym jednak, żeby blizna była ładniejsza nie opalać jej przez przynajmniej pół roku (założyć w czasie opalania mały plasterek na bliznę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zuza Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Nie można dźwigać i pływać co za bzdury trzeba oszczędzać się do Polski roku po operacji a dźwigać max do 5 kg właśnie mam operację i lekarz mnie poinformował o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zuza Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Do pół roku a nie do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi