Gość Justyna28 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 W poniedziałek uderzyłam ( upadając) się w tył głowy (dość mocno) Miałam takie spowolnienie i zawieszenie. Od wtórku zaczęła mnie boleć głowa aczkolwiek oddalone bóle od miejsca uderzenia ( czubek głowy, boki głowy z tyłu i czoło i nad brwiami ) można nazwać że ból promieniuje Ino jak się położe to zaczyna boleć i póki co to nie przechodzi. Nie stracilam przytomności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna28 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dodamy jeszcze że jak się trochę zdenerwuje to odrazu zaczyna mnie boleć głowa najpierw z jednej strony za chwile promieniuje do czoła później boki głowy i tak jakby do kręgów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mam nadzieje, że pomogłem Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 do lekarza proszę z tym iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi