Gość Szymon Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam.Mam 14 lat i jakiś czas temu zauważyłem, że podczas wzwodu mój napletek nie schodzi całkowicie z główki.Czytałem, że to przejściowe, że teraz gdy dojrzewam to tak jest, a gdy okres dojrzewania mi minie wszystko przejdzie. Ale jednak chciałbym się upewnić..Gdy Penis jest w stanie spoczynku napletek schodzi bez problemu, gdy jest już w pewnym stopniu uniesiony występują pewne trudności w jego ściągnięciu, natomiast gdy mój penis `stoi` napletek ściąga się tylko do połowy.(dołączyłbym zdjęcie, lecz nie do końca wiem jak;) )C Wstydzę się iść z tym do rodziców, pomimo tego, że wiem, że to oni nie dopilnowali prawidłowego rozwoju mojego członka i nie sprawdzali stanu mojego napletka. Tym bardziej wstydzę się z tym iść do urologa. Podczas oddawania moczu, czy podczas wytrysku nie ma problemów, dlatego chciałbym zapytać czy, podczas stosunków seksualnych coś będzie nie tak? Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Podczas stosunków oczywiście taka dolegliwość może być przyczyną bólu. Najlepiej poinformować rodziców o dolegliwości i udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi