Gość adam291280 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Witam używałem do masturbacji okręgu kiedy penis urósł nie mogłem zdjąć z niego tego okręgu zdiolem na siłę i wyskoczył mi krwiak ok 1, 5 cm i kilka małych czerwonych kropek jak szybko zrobić żeby to znikło czy to groźne proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan kowalski polsks Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jak byś założył oponę, miałbyś ubaw.... prymitywn ludzi nie potrz=aficie czrepaćurokó ciała ludziego - po co wam gru, obrąszki cz iinne kółeczka. Cyba, że robi to wrażenie na równie tempej partnerce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dla zainteresowanych tak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi