Gość Dariusz Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 6 tyg temu uderzyłem małym palcem w łózko. Bylem u lekarza, Rtgnic nie wykazało.Diagnoza-stłuczenie 2 tyg i bedzie ok.Mineło własnie 6 tyg a ja nie moge włożyc stopy w ciasniejsze buty.W luznych adidasach moge biegać staje na palcach i wszystko jest ok.Problem robi sie wtedy jak uciskam ten palec.Zrobilem Usg.Wyszło rozdzielenie paliczków srodkowego i dalszego.Co mam dalel robic.ile ten ból potrwa?chce wrócic do grania w piłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pomocnik Mikołaja Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 zmienić lekarza, proszę udać się z prześwietleniem do lekarza, który zna się na swojej robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi