Gość grzesiek Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Hej mam pytanie* prosze mi powiedziec w ktorym miejscu sie dokładnie znajduja węzły chłonne szyjne i jak je wyczuc ( dokładne umiejscowienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Wzdłuż przedniej powierzchni mięśnia mostkowo-obojczykowo-sutkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 no swietnieale tak bardziej zrozumiale bym poprosił, czy to jest gdzies w okolicy ucha ,za lub przed, czy bardziej z przodu,tak jak migdały.albo jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Od okolicy kąta żuchwy po przednio-borcznej powierzchni szyi do okolicy mostkowo-obojczykowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 a jal wygladaja powiekszone wezły chłonne bo kurcze jestem zielony w tych sprawach i jak je wyczuc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nsjdn Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 wyczuwalna pod dotykiem gulka, nie jest za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi