Gość Janek Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam Ostatnio pisałem tutaj że mam takie pogrubione żyłki byłem z tym u urologa i sprawa tak wygląda powiedziałem, że mam to miesiąc a mam to już troszkę dłużej. Zbadał mnie później bardzo szybko i powiedział że są to zaczynające się żylaki powróżka nasiennego i że nie jest to na zabieg chirurgiczny na teraz i mam przyjść w czerwcu. Nie bardzo rozumiem tego że nie jest to sprawa na teraz chodzi o to że w te kilka miesięcy albo się to powiększy albo pomniejszy i według tego zostanie podjęta decyzja co do zabiegu tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Tak, będzie to wizyta kontrolna, na której lekarz oceni jak szybko postępują zmiany. Jeśli dojdzie do dalszego rozwoju procesu niewydolności żylnej w obrębie powrózka nasiennego, wówczas lekarz może skierować na zabieg usunięcia ż.p.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Dziękuję bardzo za odpowiedź :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi