Gość Radek Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Miałem w październiku dość mocny ból brzucha.jak by parcie na stolec z którego nic nie wynikało...Dostałem na pomocy doraźnej metronidazol i zastrzyk rozkurczowy w posladek.teoche pomogło.pobolewalo mnie cały tydzień A po weekendzie dostałem gorączkę około 38 stopni,zaparcie i dwa epizody z biegunka.na usg wyszła powiększoną delikatnie sledziona,trzon trzustki wydaje się prawidłowy,lekko pogrubiale ściany w pętlę jelit,powiększone węzły krezkowe do 10 mm.podzwyzszone CRP 131,amylaza w moczu powiekszona 945.we krwi w normie.przypadlosc wróciła w grudniu po świętach.pobolewanie brzucha,gorączka 38,podwyższone crp 70,amylaza w moczu 1000,we krwi w normie.mialem do tej pory robią na gastroskopie i wyszło delikatne zapalenie oraz dodatni helicobacter.moje pytanie brzmi:czy to coś z trzustka j czy to poważne?cały czas pobolewa mnie brzuch,nie mam żadnych wymiotow ani biegunek.czesto mam wzdęcia i odbija mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zzzz Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Może być niestety trzustka. Raczej alkohol na bok i smażone jedzenie tez. Spróbuj diety może ból przestanie bolec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zzzz Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Brzuch przestanie bolec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi