Gość ilsa Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Witam.17 grudnia miałam wyciętego tłuszczaka po wewnętrznej stronie uda ,na wys gdzie osoby mające problem z grubymi udami obcierają się w lecie.Zostalam poinformowana że może a nie musi wystąpić zasinienie.Wczoraj zauważyłam lekkie zasinienie lecz dziś bardzo się powiększyło.Ciekawi mnie czy ono jeszcze może bardziej się pogłębić ,zaznaczę że staram się mało obciążać ta nogę i chodzę jak już to wolniejszym krokiem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi