Gość Nowy318 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam Mojej dziewczynie okres zaczął się 19 grudnia gdzieś koło godz. 21 (lekkie plamienie), 20 grudnia było już mocne krwawienie, jej okres trwa zwykle 5 dni, a cykl 28. 22 grudnia kochaliśmy się z wytryskiem w środku, według mojej dziewczyny owulacja przypadała na 1/2 stycznia. Chciałbym wiedzieć czy mogła zajść w ciąże ? Czy plemniki mogą przeżyć tak długi czas ? Czy mogą przeżyć w czasie okresu ? Bardzo proszę o szybką odpowiedź i rozwianie moich wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nowy318 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zapomniałem dodać, że teraz jej planowany okres przypadał na 16 stycznia, a dziś jest 18 i nic. Błagam o odpowiedź bo wariuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi