Gość Zenek Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam mam takie pytanie ponieważ kiedy miałem złamaną nogę 2 lata temu dokładnie to pęknięcie piszczeli i uszkodzenie łękotki, chrząstki . Ostatnio na w-f graliśmy w koszykówkę i z mojej głupoty odbiłem się tą nogą od ściany i ale tak bokiem jakby i strzeliło mi coś z boku kolana ale tak jakby coś z mięśniem i ogólnie nic mnie nie zabolało ale nagle tak jakbym dyskomfort odczuwał że chodzę i biegam normalnie ale tak jakby mniej pewniejsza ta noga cy coś takiego a strasznie się boję żeby to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZENEK Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 a i właśnie takie odczucie czułem gdy robiłem ćwieczenia wzacniające więzadła i niekiedy mam takie mrowienie ale słabo odczuwalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz_Synergia_Chorzów Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Witam, Zdecydowanie warto udać się na wizytę do fizjoterapeuty. Szczegółowy wywiad oraz dokładne badanie kliniczne powinno pozwolić na postawienie diagnozy. Uczucie *niepewności* kolana może wynikać m.in. z uszkodzenia łąkotki lub niewydolności więzadeł. W razie jakichkolwiek wątpliwości co do diagnozy fizjoterapeuta pokieruje Pana na bardziej szczegółową diagnostykę (niezbędna wizyta/konsultacja ortopedyczna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi