Gość brygida m Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam! Mój problem dotyczy żołądka . Zdarzały mi się bóle brzuch po zjedzeniu czegoś bardzo tłustego lub twardego np.ogórka. Zawsze pomagała herbata z melisy lub krople żołądkowe. Ostatniej noc obudził mnie ostry ból brzucha promieniujący na plecy , brzuch był twardy trudno mi się oddychało , momentalnie moje ciało było oblane potem . Zażyłam standardowo krople i herbatę z melisy . Jednak przy piciu herbaty odczuwałam pieczenie w przełyku.Nie pomogło ani trochę. Ból nie przechodziła a nie miałam jak dostać się do lekarza albo na pogotowie. Zażyłam lek Aulin bo wiem że jest przeciw bólowy. Ból ustąpił na ok 3-5min i znowu wrócił na ok 10- 15 min jednak ból był nieco słabszy, ustąpił na ok 5 min i znowu wrócił ale na ok 5 min i tak się powtarzało kilka razy zanim zasnełam czułam ból nadal ale nie tak silny jak na początku. Następnego dnia cały dzień czułam pieczenie w żołądku i lekkie kucie pod mostkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Najlepiej udać się do lekarza. Potrzebne jest badanie zarówno lekarskie, jak i obrazowe (usg), badania laboratoryjne. Na podstawie tego opisu trudno powiedzieć czy przyczyną bólu jest żołądek, a może trzustka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Mam to samo tylko ze ja zygalem w nocy a rano mnie zaczoło tak bolec OMG bol jest tragiczny . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AsiaH302 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ja mam dokładnie to samo już robiłam USG ale nic nie wykazało .Nie wiem co robic , jak na razie to czekam na kolejny atak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość julia Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 tez mam bole brzucha i plecow przychodzą z Nienacka a przy tym boli mni w klatce piersiowej jakbym miała mieć zawal może ktoś tez tak ma i ma jakas rade na to mam tak już od kilku lat badania nic nie wykazują wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi