Gość Zaniepokojona Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam, mam 22 lata i odkąd pamiętam na obu piersiach mam małe zgrubienie. Znajdują się one na brodawkach i znajdują się z zewnętrznych stron (równolegle do rąk). Nie są niewidoczne, wyglądają jak zgrubione rozstępy (mam rozstępy na piersiach). Piersi mnie nie bolą, nie są zaczerwienione, nie zauważyłam żadnych innych niepokojących zmian. W mojej rodzinie nie było też żadnych nowotworów. Zmiany te się nie powiększają i są delikatnie wyczuwalne, ale wyglądają jak zmarszczona skóra. Powinnam się martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi