Gość anelx Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam, w pachwinie po lewej stronie pojawił się guzek wielkości podobnej do ziarenka grochu. Zauważyłam go około tydzień temu i byłam pewno, że to pryszcz. Po próbie mechanicznego usunięcia (wyciśnięcia) wyleciało dużo białej wydzieliny, a następnie krew. Minął ponad tydzień, a guzek dalej jest. Nie chuję go przy codziennych czynnościach, nawet nie boli. Co to może być, czy to coś poważnego? Kończę 18 lat za 14 dni, mogę poczekać z wizytą do tego czasu, czy powinnam udać się do lekarza jak najszybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi