Gość Harimbolek Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Mam 18 lat, 4 dni temu na wzgorku łonowym pojawił dosyc duzej srednicy guzek (ok 2/3 cm) Wykrylem go podczas kąpieli, wtedy przy ucisku odczuwalem lekki ból. Teraz po upływie tych 3 dni guz boli coraz bardziej, nawet przy najprostszych czynnościach typu schylania się, siadania itd. Guz jest wypukły i dosyć dużego rozmiaru. Miejsce jest zaczerwienione, a guz twardy. Jest to coś groźnego ? Mam zgłosić się do lekarza ? Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Miałem coś podobnego i wydaje mi się, że jest to gronkowiec. Dla pewności skonsultuj się z lekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi