Gość Agnieszka Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witam mój syn ma 17 miesięcy, cztery tygodnie temu przeszedł operację zamknięcia stomii na jelicie grubym. Martwi mnie częstotliwość wydawanego stolca. Syn robi kupy ( co mnie bardzo cieszy) tylko robię JE często (6 razy dziennie ) i małe ilości ( nazywam JE bokami) wiem że jelita muszą nauczyć się pracować ale jak długo to jeszcze może trwać czy powinnam się martwić ze jest problem z nietrzymaniem stolna , zauważyłam że często ma potrzebę by przec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Droga Agnieszko ja też to przechodziłam moj syn długo robił czesto kupki i sobie brudził majteczki ( czy cwiczycie zaciskanie pupy) to jest bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi