Gość Janek2001 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Witam, mam taki problem że jak sciagam skórę z penisa to z jednej strony schodzi normalnie a z drogiej sie ona zatrzymuje przy koncu i tak jak by była ona przyklejona grzyba. Co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Igor Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Mam podobnym problem. Mam aktualnie 13 lat i jak byłem mały mama nie sciągała mi skórki z penisa. Teraz gdy sciągam ją po dotknięciu żołędzia bardzo boli i tak jakby przyrosła się do niego skóra. Mógłby ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fffg Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 edfgffdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kris Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 być moze masz stulejke idz do urologa a on poradzi co zrobic zastosuje leczenie maściami jak to nie pomoże to operacja obrzezanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 spróbuj podczas gorącej kąpieli. Jak byłem młodszy tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi