Gość Laura Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam, od jakiegoś czasu u lewej ręki w małym palcu po boku zaczyna mi sie marszcyc skora, myślałam na poczatku, że to od zbyt długiej kąpieli jednak pomieszczenia te są białe, bolace i bardzo twarde, dodam, że również mały palec oraz drugi który jest obok niego mają skłonności do drętwienia. Gdy umyje tylko rece to odrazu czuje bol i dyskomfort u małego palca oraz barwa się odrazu zmienia. Jak nie zamocze rak to również to boli i jest bardzo twardy i pomarszczony naskórek. Czy miał ktoś może podobną sytuację i wie od czego to może byc? Zauważyłam to tydzień temu i mam wrażenie, że się nasila bo przeszło mi również na drugi palec tylko nie aż tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi