Gość Dhmnized Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Około dwa tygodnie temu zrobiłem sobie pakiet podstawowych badań diagnostycznych w kierunku chorób wenerycznych. Zaniepokoił mnie dodatni wynik: Chlamydia Trachomatis p/c IgG - 38,3 U/ml *20 ujemny 20-25 wątpliwy 25*= dodatni W związku z tym zrobiłem dodatkowo badania w klasach IgA oraz IgM: Chlamydia Trachomatis - p/c IgA *3,0 Index Nieobecne: *5 Wątpliwe: 5-6 Obecne: *6 Chlamydia Trachomatis - p/c IgM 3,1 NTU Nieobecne: *9 Wątpliwe: 9-11 Obecne *11 Czy powinienem się leczyć, a może choroba jest nieaktywna? Nigdy nie przechodziłem leczenia tej choroby - czy to możliwe, że wygasła samoistnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi