Gość Kechness Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam. We czwartek 22.06.2017 miałam zabieg laparoskopowego usunięcia woreczka żółciowego. Nadal przebywam w Szpitalu z dwoma drenami. Dziś (25.06) lekarz chciał mi usunąć chociaż jeden niestety zaczęłam dosyć mocno krwawić i lekarz z tego zrezygnował.. Moje pytanie brzmi, czy to rzeczywiście normalne, że takie spore wycieki mam dopiero teraz skoro przez 2 dni po zabiegu na opatrunkach nie było praktycznie nic..? I jak dlugo mogą mi ten dren utrzymywać, czy to niebezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danuta Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 witam,mialam dokladnie tydzien temu taka sama operacje laparoskopowa i nie mialam zadnych drenow zakladanych,wszystko sie ladnie goi ale jeszcze jestem obolala,wyszlam do domu po 48 godzinach po operacji,mam w piatek wizyte kontrolna i mysle ze wszystko bedzie dobrze,pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi