Gość Arek009 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witam ! Mam 16lat , Mam mały problem ze ściąganiem napletka podczas wzwodu. Tzn podczas gdy nie jest on w stanie wzwodu (nie stoi penis) mogę ściągnąć napletek bez najmniejszego problemu lecz gdy jest w wzwodzie (stoi penis) to mam problem z całkowitym ściągnięciem napletka z żołędzia , udaje mi sie ściągnąć go 1/3 przy staraniu troszkę wiecej i czuje ból a penis zaczyna robić sie czerwony i napletek wraca na swoje miejsce . Czy jest to stulejka czy za krótkie więzadełko. Byłem z tym u chirurga i po zbadaniu stwierdził ze raczej jest to zbyt krótkie więzadełko bo przy spoczynku penisa bezproblemowo mogę ściągnąć napletek . Ale pytam sie bo może ktos miał podobny przypadek lub wie bo chcem sie upewnić czy to napewno wiązadelko i udać sie na operacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johnny Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Witaj. Miałem podobny problem, ale wyleczyłem to ćwiczeniami. Gdybyś miał pytania to pisz na maila johnny15025@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi