Gość Matt98 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam mam 19 lat i przy lewym jądrze wyczuwam wolno pływający nie przyłączenia do jądra a chyba nasieniowodu guz. Jest on połączony jakimś jakby sznurem jak łożysko z dzieckiem mam bóle jak dotykam obu jąder plus boli mnie w pachwinie z lewej strony i ten Guzek jest przyczepność z lewej strony u lekarza na razie nie byłe, napiszcie mi co to jest mega się boję że to rąk pomocy 🆘* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matt98 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Guzek jest bolesny jak uciskam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi