Gość 28ona Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witam serdecznie, bardzo proszę o interpretację moich wyników badań. Lekarz dopiero w poniedziałek a chciałabym się dowiedzieć co mi jest... Dziękuję za pomoc ! Pozdrawiam ! pH 6,5 CIAŁA REDUKUJĄCE 0,25% ZIARNA SKROBI POJEDYNCZE WPR TŁUSZCZE OBOJĘTNE NIELICZNE WPR KWASY TŁUSZCZOWE POJEDYNCZE WPR WŁÓKNA MIĘSNE POJEDYNCZE WPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paula Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Moja siostra miała ostatnio krew w kale właśnie czekamy na wyniki co dalej. Lekarz niestety mówi że krew w kale nie wróży nic dobrego ale trzeba czekać właśnie na wyniki. Przeglądałam ostatnio internet w tym kierunku i znalazłam taki artykuł https://adamed.expert/krew-w-kale/ no nie wygląda to dobrze ale mamy nadzieję że wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi