Gość kkookkim Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jestem kobietą mam 22 lata. Mam taki nietypowy problem. Bardzo często z nadejściem miesiączki lub z jej pierwszymi dniami mam jakiś zdrowotny problem: to jakieś uczulenie, okropny ból w krzyżach, piersi lub brzucha, wyskakują mi jakieś dziwne guzki na wargach sromowych (byłam z nimi u ginekologa), ale w poniedziałek kiedy dostałam miesiączkę wyczułam dziwny guzek na wyjściu z odbytu. Znajduję się jakby w pozycji 1-3 na zegarze. Jest wielkości ok 5mm lekko siny z boku fioletowy. Nie boli, nie piecze, nie swędzi, po prostu czasami jest wyczuwalny. Nie mam problemu z wypróżnianiem, żadnego bólu brzucha. Po prostu czasami odczuwam dyskomfort. Od dwóch miesięcy intensywnie ćwiczę i jestem na redukcji wagi. Byłam w aptece, ale farmaceutka kazała mi poczekać do 2 tygodni co się stanie. Co mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jula Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Dużo zdjęć chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi