Gość Kiika Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Od niedawna na czole zrobil mi sie guz ...tak jak bym sie gdzies uderzyla ....jestem pewna ze nigdzie sie nie uderzylam . . .to mnie nie boli jak narazie ....co to moze byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Na wstępną ocenę zmiany na czole najlepiej udać się do lekarza rodzinnego. Bez badania trudno powiedzieć czy jest to tłuszczak, ewentualnie inna zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dzien dobry. zauwazylem na swoim czole guz.. juz pare lat temu.. mam wrazenie ze sie rozrastaja... sa twarde jak kosc, nie bola ale szpeca... czy to cos groznego? gdzie mozna sie tego pozbyc? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Trudno napisać bez badania co to może być. Najczęściej takie guzy to kaszaki. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem ogólnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 mam guzka na czole w okolicy brwi bylam u chirurga i powiedzial ze jest to wodniak ze jest w srodku woda i bardzo sie boje prosze odpowiedziec czy jest to grozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daras Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nie, bedziesz miala/mil to do konca zycia szpeci ale nic ci nie grozi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi