Gość MLody Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam, jakieś parę dni temu zauważyłem na swoim penisie małą jasną plamkę. Pojawiła się ona niedawno ale nie swędzi mnie ani nic z tych rzeczy. Dzisiaj zobaczyłem jakby niedaleko tej plamki zaczynało się pojawiać coś podobnego. Bardzo proszę o pomoc co to może być i czy to jest spowodowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Bez badania nikt nie jest w stanie powiedzieć co to jest. Jeśli coś cię niepokoi to warto udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Inex Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi