Gość bolinos Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Witam, od kilku tygodni lub nawet.miesiecy nawraca mi ból czubka nosa, ból po kilku dniach znika a za kilka dni znowu powraca raz z lewej strony raz z prawej, czubek nosa jest wtedy czerwony tak jakby pod skórą, co to może być, pisze tutaj bo nie wiem czy z takim problemem zawracac glowe lekarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Remigiusz Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Witam. Czy zdiagnozowsleś ten ból? Mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Tez mi sie tak dzieje i to juz chyba z 3 lata.. srednio 1-2 razy w miesiacu zaczyyna mnoe bolec czubek nosa (taz prawa strona raz lewa, roznie). Bol kest taki ze czasami ciezko twarz umyc bo tak kluje. Uczucie takie jakby robil sie ram jakis pryszcz... ale po kilku dniach przechodzi i znowu spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dokładnie to samo mam! Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Witam, mam tak samo od paru lat. Ból powraca w nieregularnych odstępach czasu. Co ciekawe to samo ma żona. Laryngolog dał maść która leczy obiawy, przyczyny nadal nie są znane. Czy ktoś odnalazł przyczynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi