Gość KRZ Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Witam, tak jak wyzej mam pewien problem ponieważ za dziecka miałem problem a mianowicie miałem sklejony napletek z zoledzia, wszystko bylo wyleczone super, pieknie, do pewnego momentu wszystko bylo ok, mylem zoladz podczas kapieli, dopoki nie przeczytalem o zalupku, moje obawy sa glownie z tego powodu, iz podczas wzwodu skora z napletka nie schodzi po prostu, i moje obawy sa takie, bo w czasie spoczynku moge zsunac napletek za sama zoladz bez najmniejszego problemu, i sie boje, czy jezeli podczas kapieli sciagne napletek za zoladz i dojdzie do wzwodu.. czy nie wydarzy sie cos nieporzadanego i z tad moje obawy.., Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 dodam, ze mam 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Myślę, że nie masz się o co martwić. Musisz myć to miejsce pod napletkiem, więc siłą rzeczy musisz go ściągnąć. Niedobrze by było gdyby namnożyły się tam jakieś bakterie, mógłbyś sobie gorszą krzywdę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Załupek zdjęcia http://www.bolimnie.com/choroby/zalupek-zwany-tez-hiszpanskim-kolnierzem-lub-parafimoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi