Gość Agnesss Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Witam, Jestem kilka lat po zabiegu laparoskopowym - fundoplikacja sposobem Nissena. Po zabiegu objawy takie jak: ból w nadbrzuszu, ciężkość po jedzeniu(jakimkolwiek-staram się jeść lekko) nie ustąpiły. Jest gorzej, bóle silniejsze. Zdjęcie z kontrastem wykazało nieprzechodzenie treści do dwunastnicy oraz cały żołądek wypełniony powietrzem. Ktoś ma coś podobnego? Jakieś rozwiązanie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Witaj Agnesss, miałem fundoplikację rok temu i mam identyczne dolegliwości. Wykonałem badanie takie jak Ty i wyniki mam identyczne. Powiedz czy uporałaś się z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi