Gość Nick1990 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam, od kilku lat mam dość krępujący problem, otóż zazwyczaj wieczorem z odbytu wydziela się swędząca( o nieprzyjemnym zapachu) wydzielina. Powoduje ona drapanie odbytu, przez co występują jego podrażnienia. Po przebudzeniu moja bielizna jest cała mokra w okolicach odbytu. Byłam u kilku lekarzy, miałem robione badania, ale nic tak naprawdę nie zdziałali po za swoimi przypuszczeniami i nieorzyjemnym badaniom... Jedyny sposób jaki znalazła na swoją przypadłość jest to maść,, Betaval* która powoduje uniknięcie wydobywania się wydzieliny na kilka dni/nocy Proszę o radę, ponieważ jest to bardzo uciążliwy problem dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalina Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 idz do proktologa, to bardzo niepokojący symptom, zrób morfologie koniecznie usg!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi