Gość mar Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Proszę o przetłumaczenia badania histopatologicznego oto wyniki .. Helicobacter pylori (-) [M-40000M] Błona śluzowa żołądka bez zmian zapalnych -A Bardzo drobny fragment nabłonka płaskiego -B A-2 do 0,2 cm B-1 do 0,2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Brak cech patologii i zakażenia bakterią Helicobacter pylori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola - Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam , również proszę o przetłumaczenia badania histopatologicznego . Oto wyniki : Gastritis chronica non activa minoris gradus [M-40000] Helicobacter pylori ( - ) [M-40000] 2 do 0,4cm Dostałam na to , od ogólnego , Klarmin 2x dziennie i Amotaks Dis , także 2x dziennie . Do gastrologa muszę czekać , a po tych tabletkach boli brzuch . Nie wiem czy dalej je jeść czy przerwać . Z góry dziękuje za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ja również poproszę o przetłumaczeni moje badania z krwi 120 IU/ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi