Gość Victoria Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Witam, Kilka lat temu miałam wycięty laparoskopowo wyrostek robaczkowy. Zastanawiam się, czy to normalne, że bliznę mam nad pępkiem i po lewej stronie, skoro wyrostek i ból był po prawej. Chirurg zostawił mi metalowe klamry/zaciski w brzuchu, czy to normalna procedura? Oraz ostatnie pytanie-od momentu tej operacji mam wiecznie wzdęty brzuch i zespół jelita drażliwego-czy rzeczywiście to może mieć powiązanie z operacją? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justi Z. Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Hej! Co do blizn,to zależy chyba od samego lekarza. Ja byłam operowana w Niemczech i blizny mam nad i pod pępkiem i trzecią malutką z lewej strony. Co do innych dolegliwości,to musi się wypowiedzieć lekarz,chociaż nie wiem,czy odpowiadają,bo na moje zapytanie jak bolą zrosty też nikt nie odpowiedział. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi