Gość jan33 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Mam powiększone węzły chłonne w pachwinie...lekarz karze mi o nich zapomnieć i mówi, że to nic wielkiego, rzeczywiście są małe, ale... w ostatnich kilku miesiącach, miałem dwa okresy, że bolały mnie plecy na dole... oraz zdarzyło mi się przez ok 1 miesiąc mieć częstomocz, ale było to jakieś 3 miesiące temu... Ostatni ból w nerkach połączony z długo trwałą infekcją gardła był 2 tyg temu... czy węzły chłonne, pachwinowe mogą być z tym powiązane. Są małe, nie bolą, są ruchliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EwaA. Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Węzły chłonne pachwinowe mogą być jeszcze powiększone po przebytym niedawno stanie zapalnym pęcherza czy infekcji nerek. Powinno stopniowo wrócić do normy. Życzę zdrowia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi