Gość koko44 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam. Parę lat temu zauważyłem na moim penisie zmiany. Na początku pojawiła się biała kropka, która z czasem się powiększała. Mój penis prawie cały zmienił kolor na jasniejszy (teraz tylko została ciemna plama, taki kolor miałem penisa kiedys). Oprocz tego wyrastają białe włosy łonowe. Problem jest uporczywy, proszę o szybką odpowiedź. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 bielactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOKO44 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 da się to wyleczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yetik Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Choroby penisa na stronie dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi