Gość mark377 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Witam mam miec za m-c operacje przepukliny lędzwiowej na odcinkach l2 l3 l4 jak to wygląda jak długo trwa rechabilitacja prosze mi podpowiedziec cały cZas mnie boli a niewiem jak to bedzie po operacji a pracuje gdzie czasami trzeba cos przeniesc udzwignąc** moj imeil to mark377@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaerim Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 zadnuch operacji tylko cwiczenia i ustawienie manualne jak chces zbyc kaleka to prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kerim Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 a i przygotuj sie na nastepne nieprzespane noce i bol ciagly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kerim Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 16 lat temu wypadly mi 2 dyski nie chodzilem i nie spalem 6 mies bylem zalamany bylem juz zdecydowany na opercji bo mi sugerowali wszsycy lekarze dobrze ze sie nie podalem znalazlem fachowco co ustawil mnie manualnie dal zestaw cwiczen pracuje i to w takjich warynkach ze kregoslup tzreba miec z tytanu jest ciezko nieraz pobolewa jak sie nie cwiczy i nie kontroluje ale dotralem do emerytury prawie brakuje mi 4 mies a czesto wizde tych co sie podali operacjom i wspolczuje im bez zmian jeszce gozej to jai sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kerim Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 pozaqtym poczytaj fachowej literatury udaje sie 4% opercjji reszto to powiklania i brak poprawy i dalsze opercjie odchodzi sie od opercji i wraca do cwiczen rechabilitujacych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi