Gość Anna J Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Mam pytanie dwa tygodnie temu dostawalam serie zastrzykow dokladnie 7.Po podaniu 3 zastrzykow w posladkach pojawil sie tak jakby naciek na miesnie nie moglam siedziec chodzic.Dwa dni mialam temperature 38.9 stopni.Temperatura spadla sle bol pozostal na jednym z posladkow pojawil sie dosyc duzy guz czerwony,miejsce to jest dosyc cieple.Bylam z tym u lekarza dostalam antybiotyk biore juz 3 dni i zadnej poprawy nie widze.Bardzo prosze o porade!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 W tej sprawie należy skonsultować się z chirurgiem. Jeśli to ropień być może należy leczyć go zabiegowo czyli naciąć i setonować. Sama antybiotykoterapia może nie wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ona99 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 to moze byc ropien ja mialam cos takiego bardzo bolalo antybiotyki nie pomogly a 3 bralam najlepiej idz do chirurga on da ci znieczule nie natnie i ropa wyplynie odrazu poczujesz ulge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lider-o35 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Hey witam wszyskich wlasnie odbyłem taki zabieg w sensie ropień i bez cięcia sie nie obyło .zwlekalem z lekarzem oczywiscie .4 dni bol dupy i opuchlizna gorączka do tego 5-6 ty dzien zaczęło wyciekać samo juz.oddział chirurgiczny, antybiotyki podane przez kroplówkę potem robione było usg ,pobierana krew.no i blok operacyjny uśpienie i cięciedupy ,wybudzony po 45 min ehh..oczywiscie dalej z bólem dupy :-( niestety.ale to oczywiscie przejdzie.:-) lekarz cos mowil ze niby tydzien leżenia???woow to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi