Gość Krysia Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam mam pytanie dot.wycięcia zewnętrznego hemoroidu zabieg wykonano w znieczulaniu miejscowym we wtorek do czawartku przeleżałam ból był znośny,wczoraj się nasilił wyszłam na zakupy,sprzątałam ale nic ciężkiego nie wiem czy mogłam rozerwać szwy na zewnątrz nic nie widzę jednak u wylotu odbytu przy podcieraniu pojawia się krew i ból jest znacznie większy niż wcześniej.Jestem przeziębiona i mam gorączkę dostałam małego zatwardzenia wczoraj.Okolice odbytu przemywam pianką proktis M i smaruje maścią Detreomycyną 2%. Mam tez ketonal forte ale po nim boli mnie żołądek .lekarz przepisał mi też Poltram Combo ale wzięłam tylko 1 tabletkę pierwszej nocy. Czy mam panikować i iść do lekarza w poniedziałek czy dopiero za 10 dni na kontrolę.Czy te objawy są normalne.Dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi