Gość Maciek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam. Jestem półtora miesiąca po operacji przepukliny pachwinowej prawostronnej z użyciem siatki. Od kilku dni odczuwam delikatny dyskomfort, tak jakby jelito wypychało tą siatkę. Przez myśl przechodzi mi obawa, że może siatka się oderwała. Proszę o poradę Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Witam jestem 6 dni po operacji przepukliny pachwinowej obustronnej metodą Liechtensteina ( wiem wiem poniosło mnie) i czuję dosłownie to samo jakby jelito wypychało siatkę , mam kaszel uporczywy dosyć i boję się że tam się wszystko pourywa, co to było u Ciebie? Bo widze post stary już.. proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi