Gość karola2 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Jakie szanse w leczeniu raka jajnika z przerzutami do płuc ( guz nieoperacyjny) u mlodej osoby daje preparat avastin ? Czy jest możliwość całkowitego wyleczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Na pewno lek powinien być stosowany w skojarzeniu np. z 5-fluorouracylem. Trudno powiedzieć jakie jest rokowanie. Ma na to wpływ wiele czynników tj. stopień zaawansowania procesu nowotworowego, odpowiedź indywidualna chorego na przeciwciało. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z onkologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Herka Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Faktycznie z refundacją jest problem w PL, wiele osób jeśli ich stać zamawia lek w aptekach i przechodzi terapię. Teraz jest i tak lepiej bo ceny regularnie spadają. W tej chwili Avastin chyba w najlepszej cenie jaką udało mi się znaleźć u nas oferuje sieć Juventa, można zamówić w aptece i dostarczą do domu lek. Koszt za 100mg to niespełna 1500zł. Taniej nie udało mi się znaleźć a kontaktowałam się z niezliczoną ilością placówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość onpol Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Avastin jest uważany za skuteczny lek, ale jakie będą efekty w tym konkretnym przypadku to ciężko jest przewidzieć. Bardzo dużo zależy od stopnia zaawansowania choroby oraz indywidualnej reakcji organizmu. Przyznaję, że to prawda kupić u nas w kraju w miarę tanio i bezproblemowo avastin. Z tego co słyszałem to rzeczywiście apteki sieci juventa mają ten lek niemal od ręki i to po stosunkowo konkurencyjnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bozena Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 czy ktos z was bral Avastin na raka rajnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aisa Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tak, biorę już prawie rok ( przy raku jajnika) i jest nadzieja, jest lepiej. pozdrawiam. Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi