Gość Are Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam od jakiegos czasu mam problem z no wlasnie z czym przy oddawaniu stolca czuje ze z odbytu wychodza mi jakies guzki,kulki nie wiem jak to nazwac to mnie nie boli czasami na papierze jest malo krwi ale nie wiem czy to wlasnie z tych guzkow czy z podraznienia odbytu przez papier. Guzki wychodza po parciu na stolec I sie chowaja co to moze byc ,czasami odbyt mnie swedzi ? I drugie pytanie mam czeste rozwolnienie stolec nie jest taki wodnisty jak przy zwyklym rozwolnieniu tylko jest hmm tylko to jest jak by taka papka nie wiem jak to nazwac .czasami mam taki wlasnie stolec a na 2 dzien jest juz normalny I tak w kolko . Stolec oddaje 2,3 razy dziennie nie mam spadku wagi mam apetyt . Niepokoja mnie te guzki I ten luzny stolec prosze o porade co to moze byc bo boje sie najgorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek123 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mam to samo to hemoroidy, u mnie wszystkie trzy wychodzą na zewnątrz przy parciu i przez to mam problemy z oddaniem normalnego stolca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Are Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Tez masz taki zadki stolec ? Byles u lekarza z tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi