Gość MichałS Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam. Na wstępie zaznaczę, że jestem po wizycie u proktologa, który stwierdził że z proktologicznego punktu widzenia wszystko jest całkowicie w porządku (jak stwierdził: może zwieracz jest trochę niżej umiejscowiony ale to całkowicie normalne). Nie ma żadnych objawów na zewnątrz (po analizie forum odrzuciłem uczulenia, zapalenie, grzyby itd - sprawy dermatologiczne) CO CZUJĘ - gdy stoje jest w porządku - czasami mam dziwne wrażenie w odbycie jakby coś w środku siedziało, kulka lub coś dziwnego - mam wrażenie że po prostu coś czuję, jakby czegoś było za dużo. (nie wiem jak to możliwe skoro proktolog badał palcem i wziernikiem). Problem ten jest wyczuwalny raczej na odybcie lub w środku raczej nie gdzieś głębiej w jelicie dlatego to mnie zastanawia - nie byłoby to uciążliwe gdyby nie fakt że dostałem masakrycznych POTÓW w tym miejscu (zdarzało się to jak było gorąco na dworze w upały ale to chyba normalne). teraz jest 0 stopni lub nawet na minusie a ja się z tym męczę nadal. Jestem bezradny Problem jest od około 6 miesięcy ale wizytę u proktologa miałem parę dni temu Czy istnieje jakiekolwiek logiczne wytłumaczenie tej sprawy. Niedobór witamin ? Osłabiona tkanka , błona śluzowa, stan zapalny (przecież proktolog by to widział chyba ? Jeżeli jest lek, czopki co może pomóc bardzo proszę o poradę. Jestem załamany bo wydawało mi sie że proktolog stwierdzi problem i będzie po sprawie a tu się okazuje że nie wiadomo co mi jest. Siedzę i mam wrażenie jakby coś tam bylo, trochę uwierało, przeszkadzało. Bardzo liczę na poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi