Gość Bourne1985 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Mam 30 lat od jakiegos czasu okolo tygodnia zauwazylem guzek po prawej stronie pachwiny lecz bol czuje z lewej strony pachwiny oraz ból lewego jadra po wysylku fizycznym w pracy tzn mam prace w ktorej duzo trzeba podnosic i nosic . od paru dni zauwazylem takze ze bol soe nasila i staje sie taki jak np by cos sciskalo mi lewe jadro icoraz wiekszy bol lewej strony pachwiny . przy wiekszym wysilku czuje takrze cos takiego jak by mi mial pepek zaraz sie rozwinac jest to taki nacisk na wewnetrzna jego strone . co to może byc do kogo sie z tym udac . zaczynam sie martwic i jestem tym faktem zabiepokojony . boje sie ze to moze byc przepuklina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karnelowy śledź Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Yhy, nie ni spoko. Ja wczoraj kupiłem sobie nowe spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac multi Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Aaa i boję się, że może mi je współlokator zajumac. Nie wiem nie wiem nie wiem jak to będzie ziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi