Gość andrzej Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Mam 16 lat i do tego czasu nie zeszla mi skora z penisa , obawiam sie czegos poniewaz podczas wydalania moczu powstaje taka mala kulka pod skora penisa gdzies w miejscu zoledzia i podczas wzwodu nic nie ma penis wyglada normalnie to moze mam sie nie bac tej kuleczki i poprostu sprobowac zdjac skore sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Siusiak Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Masz stulejke jak nie mozesz zdjac, a jaki ci sie uda to nie masz, nie próbuj na siłę tylko po troche aj jak nie to z rodzicami do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zagubiony zjararany głodny typ Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Próbuj sam, powoli delikatnie nasmaruj czymś Góra dół i Góra dół, a jak nie to nie wiem nie jestem lekarzem, myślałem, że tu się pizze zamawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Igor Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Ja mam tak że mam z około 3mm napletka sklejonego z żołędziem. Czy to prawda że musze po trochu odrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lupa Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Choroby penisa na stronie dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi