Gość pytający Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam, jestem wcześniakiem - 1 miesiąc za wcześnie. Może być przydatne. Czytałem już, ale nikt nie miał tu dwóch. Są może 0.5cm od siebie. Są symetrycznie - pomiędzy dwoma pośladkami, 0.3cm od końca *lini(przerwy)* pomiędzy pośladkami. Kiedyś były głębsze bo byłem chudszy. Teraz troche przytyłem i może na 0.15 cm są do dołu, po prostu są na tyle głębokie że są czarne w środku. Nie są Na początku zejście do dołu jest lekkie, jednak z głębokością przechodzi z 10* do 60-70*. Nie, żadna ropa się nie wydobywa. Ktoś się spotkał z czymś takim? Przypominają gniazdko do prądu. Mam to od zawsze. Na google same te dziurki wenus u kobiet a o konkretach nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PYTAJACY Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Dodam że czuć pod tym kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xx Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Nikt tu nic nie odpisał...a ja tez potrzebuje takiej odpowiedzi dla bliskiej mi osoby..bo się zastanawiamy co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skskskdkd Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 mam to samo haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi